Program był skierowany do osób potrzebujących, o niskich dochodach do których trafiły takie produkty jak makaron jajeczny 5 kg, ryż biały 5 kg, herbatniki 2 kg, mleko UHT 9 l, ser podpuszczkowy dojrzewający 2,4 kg, groszek z marchewką 3,20 kg, fasola biała 3,20 kg, koncentrat pomidorowy 1,28 kg, powidła śliwkowe 1,20 kg, gulasz wieprzowy z warzywami 4,25 kg, filet z makreli w oleju 1,36 kg, szynka drobiowa 2,70 kg, szynka wieprzowa 0,3 kg, pasztet wieprzowy 0,16 kg, cukier biały 4 kg, olej rzepakowy 4 l.
Wydaliśmy osobom potrzebującym:
- 36,10660 ton żywności;
- 5508 paczek żywnościowych;
Rodzaje warsztatów:
-
Ekonomiczne - 1 spotkanie dla 11 uczestników
-
Żywieniowe - 1 spotkanie dla 11 uczestników
-
Kulinarne - 1 spotkanie dla 11 uczestników
-
Niemarnowanie żywności - 1 spotkanie dla 11 uczestników